Kapcsolat

VÁRGESZTES

Nem annyira bonyolult idetalálni, mint ahogyan a GPS mutatja! Illetve az általában nem is mutatja, hogy a Zöldike hol található... Google Map-pel és Waze-val viszont biztos idetalálsz hozzánk!

ITT ELÉRSZ MINKET

Bátran keress minket kérdéseiddel, igényeiddel! Állunk rendelkezésedre!

Hívj minket!

+36 30 680 8218

Küldj e-mailt!

zoldike@zoldikebirtok.hu

Űrlap kitöltése

Itt is írhatsz, ezt is megkapjuk!

Tetszik a Zöldike ház? Foglald le most!

GYAKORI KÉRDÉSEK

MIT JELENT AZ ÖKOHÁZ?
A Zöldike offgrid (hálózattól független) módon üzemel. Azért alakítottuk ki, mert hiszünk abban, hogy ezzel is hozzájárulhatunk a környezetünk megőrzéséhez. Az áramot napelem termeli, csatorna helyett biológiai szennyvíztisztítót építettünk. Kérjük, hogy a Zöldike Birtok területén a hulladékot a kihelyezett szelektív hulladékgyűjtőbe tedd, valamint a házban elhelyezett tisztálkodó szereket és tisztítószereket használd!
HOGYAN TUDOM LEMONDANI A FOGLALÁSOMAT?
2021. június 1 – november 31-ig történő érkezés esetén: Az érkezést megelőző 15. napig ingyenesen lemondható. Az érkezést megelőző 8-14. napig a foglalási díj 50%-a a lemondási díj. Az érkezés előtt 7. nappal, vagy az érkezés napján, illetve utána lemondott foglalás esetén a foglalási díj 100%-a a lemondási díj. Az utalásra minden esetben 5 nap áll rendelkezésedre. Covid-19 vírus miatti lemondás: Ha a vírus miatt nem tudtok jönni (megbetegedés, karantén, utazási korlátozások), lehetőségetek van átfoglalni egy másik, későbbi időpontra. A kormányrendeletben elrendelt utazási korlátozás esetén nincs kötbér, a teljes összeget maradéktalanul és azonnal visszautaljuk Neked.
MI A REGGELI?
Fontosnak tartjuk a helyi kistermelők támogatását, így a reggeli kosárba termelői portékákat teszünk. Friss kenyér, tej, gyümölcslé, tojás, lekvár, sonka, kolbász, sajtok zöldség-gyümölcs, joghurt kerül az asztalra napindítónak. Igény szerint kérhetsz vegán, laktózmentes, gluténmentes termékeket is – ebben az esetben, foglalás után kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a legjobb szolgáltatást nyújthassuk Neked.
A PROGRAMOK EGÉSZ ÉVBEN VANNAK?
A weboldalunkon megtalálod az időszakos, tematikus programjainkat. Nézz körül, biztosan megtalálod a kedvedre valót bármelyik évszakban. Kérdés esetén megtalálsz minket elérhetőségeinken!