Árak és foglalás

hétköznap

9800 HUF /fő /éj
  • vasárnaptól csütörtökig
  • 2 főre 19 600 HUF/éj

hétvége

11800 HUF /fő /éj
  • péntek - szombat
  • 2 főre 21 600 HUF/éj

szarvasbőgés

13800 HUF /fő /éj
  • 09-01 - 10.01
  • 2 főre 23 600 HUF/éj

9800 HUF

/fő/éj

vasárnaptól-csütörtökig
2 főre 19600 HUF/éj

11800 HUF

/fő/éj

péntek - szombat
2 főre 21600 HUF/éj

13800 HUF

/fő/éj

09.01 - 10.01
23600 HUF/2 fő/éj

Minden foglalás tartalmazza

  • A szállás díját
  • Kávé és tea fogyasztást
  • Bekészített natúr 2in1 tusfürdő/sampon, törölköző, ágynemű, kézmosó szappan
  • A feltüntetett ár NEM tartalmazza az idegenforgalmi adót, amely 490 Ft/fő/éj (18 év felett)

MIKOR SZERETNÉL JÖNNI HOZZÁNK?

1 éjszaka is foglalható felár nélkül!

HKSCPSV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Augusztus 2024
HKSCPSV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Elérhető
Foglalt
Foglalható délelőtti elutazással
Foglalható délutáni érkezéssel
Nem foglalható
-
-
Please select a date first.

A szállás díját kérjük, hogy a foglalás visszaigazoló e-mailben leírtak alapján utald el! A közleménybe a foglalási számot írd be! Köszönjük!

Foglalási feltételek

A Zöldike felár ellenében 1 éjszakára is foglalható és maximum 2 fő befogadására alkalmas.

A foglalás a szállás díjának 100 % befizetése után válik véglegessé, melyre 3 munkanap áll rendelkezésre.

A felmerülő egyéni igényeket, bekészítéseket e-mail-ben vagy telefonon jelezzétek a számunkra!

Névre szóló ajándékutalványt igény esetén kiállítunk!

Az érkezés napján 15:00 órától 20:00 óráig tudjátok elfoglalni a szállást, a kijelentkezés napján pedig 10:00 óráig kell elhagynotok a Zöldikét

Kérjük, hogy legyetek tekintettel az erdő lakóira, és 23:00-8:00 között tartsátok be az éjszakai csendet. Tilos bulikat, rendezvényeket tartani!

Kérjük, hogy a házirendünket is mindenképpen olvassátok el!

A foglalás az érkezést megelőző 14 napig ingyenesen lemondható.

Az érkezést megelőző 1-14 napig a foglalási díj 50%-a a lemondási díj.

Az érkezés napján, vagy utána lemondott foglalás esetén a foglalási díj 100%-a a lemondási díj.

Ha az érkezésed előtt 14 napig meggondolod magad a foglalásod 100%-át visszautaljuk.

COVID miatti lemondás:
Ha a vírus miatt nem tudtok jönni (megbetegedés, karantén, utazási korlátozások), lehetőségetek van átfoglalni egy másik, későbbi időpontra. Amennyiben rendeleti utazási korlátozás lép érvénybe. (és nem szeretnétek az időpontot módosítani), akkor nincs kötbér, a teljes összeget maradéktalanul és azonnal visszautaljuk Neked.

Jelenleg előreutalással tudod a szállás és a kapcsolódó szolgáltatások díját kiegyenlíteni. Foglalás után a megadott e-mail címedre elektronikus előlegszámlát küldünk.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az utalásra minden esetben 5 NAP áll rendelkezésedre! Amennyiben a kiegyenlítés ezidő alatt nem történik meg, úgy foglalásodat töröljük. Ebben nagyon szigorúak vagyunk, mert sok foglalás érkezik hozzánk. Ahhoz, hogy a kért időszakban a Zöldike biztosan a Tiétek legyen, kérjük, figyeljetek a határidőre!

A helyszínen a szállás rendezésére sajnos nincs lehetőség. Fizetni a foglaláskor tudsz 100% előreutalással, előlegszámla ellenében.

Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót. Ez 490 Ft / fő / éj 18 éves kor felett, amely külön kerül számlázásra.

 

Szeretjük az állatokat! De kérjük, hogy most ne hozd magaddal, mert az erdő közelsége miatt (lövések hangja, vadak, stb.) előfordulhat, hogy nem lenne jó neki nálunk… Emellett a mi kutyusaink itt vannak, ne legyen belőle harc.

„Minden falat étel, minden faforgácsnyi fa, minden gyógynövény vagy bármi más, a saját kertünkben előállított termék talpalatnyival kevesebb, eredeti élővilágától megfosztott, emberi felhasználásra átalakított területet jelent. A saját kerttel való öngondoskodás a nagyüzemi gazdaságok és ipari erdők zsugorodását eredményezheti” – Toby Hemenway

A Zöldikét erdő veszi körül. A Zöldike kertjét szeretnénk megtartani az erdő élővilágával együttműködésben. Ezért hagyjuk, hogy a vadvirágok kinyíljanak, hogy legyen a méheknek, más rovaroknak. Rovarhotelt szereltünk fel a bogaraknak, sőt, van pár gallykupac a sünöknek, gyíkoknak is.

Ez azzal jár, hogy a kertben nincs tökéletes gyep. Nincs tökéletesen metszett sövény. A Zöldike kertje nem díszkert, hanem erdőkert, ahol minden növénynek megvan a szerepe.

Kérjük, hogy Te is vigyázz erre a flórára és faunára!

WiFi nincs, térerő van. Figyeljetek egymásra, a természetre, az élményre a virtuális világ helyett!

A Zöldike nem rendeltetésszerű használatából, illetve a Házirend megszegéséből származó károkért anyagi felelősséggel Ti feleltek. Vagyontárgyaitokért felelősséget nem vállalunk.

A Magyar Turisztikai Ügynökség által kiadott kézikönyv alapján valamint a hatályos jogszabályoknak megfelelően járunk el a COVID-időszakban. Fokozottan kell ügyelünk a Zöldike tisztaságára, rendelkezésre áll vírusölő hatású (virucid) kézfertőtlenítő szer, valamint szintén virucid hatású felületfertőtlenítő és takarító szer.

Minden vendégünk távozása után a felületeket és berendezéseket (mosdókat, kilincseket, villanykapcsolókat, gombokat, csaptelepeket, pultokat, eszközöket stb.) a koronavírus ellen hatásos virucid hatású fertőtlenítőszerrel fertőtlenítjük.

A hatályos jogszabályok szerint a Zöldikében „koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodhat.
A szálláshely üzemeltetője vagy vezetője, illetve az üzemeltető vagy a vezető alkalmazottja megtagadja a szálláshelyre történő bejelentkezését annak, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát a rendeletben meghatározott módon nem igazolja. Nem vonatkozik ez a szabály azokra a személyekre, akik üzleti, gazdasági továbbá oktatási tevékenység céljából érkeznek a szálláshelyre, továbbá a Magyar Honvédség, illetve a rendvédelmi szervek állományába tartozó, szolgálati feladatok ellátása érdekében elhelyezett személyek és a kirendelt egészségügyi dolgozók tartózkodására.” – Ez azt jelenti, hogy védettségi igazolvány birtokában tudjátok a Zöldikét látogatni, ameddig a jogszabály érvényben van.