Foglalás

Foglalás

Nézd meg, mikor szabad a Zöldike!

MIKOR SZERETNÉL JÖNNI HOZZÁNK?

1 éjszaka is foglalható!

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *Reserve of 1 available accommodations.

Zöldike teljes házikó is available for selected dates.

FOGLALTSÁGI NAPTÁR

Szabad időpontok

FOGLALÁSI INFORMÁCIÓK

COVID tájékoztatás

A Magyar Turisztikai Ügynökség által kiadott kézikönyv alapján valamint a hatályos jogszabályoknak megfelelően járunk el a COVID-időszakban. Fokozottan kell ügyelünk a Zöldike tisztaságára, rendelkezésre áll vírusölő hatású (virucid) kézfertőtlenítő szer, valamint szintén virucid hatású felületfertőtlenítő és takarító szer. Minden vendégünk távozása után a felületeket és berendezéseket (mosdókat, kilincseket, villanykapcsolókat, gombokat, csaptelepeket, pultokat, eszközöket stb.) a koronavírus ellen hatásos virucid hatású fertőtlenítőszerrel fertőtlenítjük. A hatályos jogszabályok szerint a Zöldikében "koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodhat. A szálláshely üzemeltetője vagy vezetője, illetve az üzemeltető vagy a vezető alkalmazottja megtagadja a szálláshelyre történő bejelentkezését annak, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát a rendeletben meghatározott módon nem igazolja. Nem vonatkozik ez a szabály azokra a személyekre, akik üzleti, gazdasági továbbá oktatási tevékenység céljából érkeznek a szálláshelyre, továbbá a Magyar Honvédség, illetve a rendvédelmi szervek állományába tartozó, szolgálati feladatok ellátása érdekében elhelyezett személyek és a kirendelt egészségügyi dolgozók tartózkodására." - Ez azt jelenti, hogy védettségi igazolvány birtokában tudjátok a Zöldikét látogatni, ameddig a jogszabály érvényben van.

Lemondási feltételek

A foglalás az érkezést megelőző 14 napig ingyenesen lemondható. Az érkezést megelőző 1-14 napig a foglalási díj 50%-a a lemondási díj. Az érkezés napján, vagy utána lemondott foglalás esetén a foglalási díj 100%-a a lemondási díj. Ha az érkezésed előtt 14 napig meggondolod magad a foglalásod 100%-át visszautaljuk. COVID miatti lemondás: Ha a vírus miatt nem tudtok jönni (megbetegedés, karantén, utazási korlátozások), lehetőségetek van átfoglalni egy másik, későbbi időpontra. Amennyiben rendeleti utazási korlátozás lép érvénybe. (és nem szeretnétek az időpontot módosítani), akkor nincs kötbér, a teljes összeget maradéktalanul és azonnal visszautaljuk Neked.

Fizetési feltételek

Jelenleg előreutalással tudod a szállás és a kapcsolódó szolgáltatások díját kiegyenlíteni. Foglalás után a megadott e-mail címedre elektronikus előlegszámlát küldünk. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az utalásra minden esetben 5 NAP áll rendelkezésedre! Amennyiben a kiegyenlítés ezidő alatt nem történik meg, úgy foglalásodat töröljük. Ebben nagyon szigorúak vagyunk, mert sok foglalás érkezik hozzánk. Ahhoz, hogy a kért időszakban a Zöldike biztosan a Tiétek legyen, kérjük, figyeljetek a határidőre! A helyszínen a szállás rendezésére sajnos nincs lehetőség. Fizetni a foglaláskor tudsz 100% előreutalással, előlegszámla ellenében. Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót. Ez 490 Ft / fő / éj 18 éves kor felett, amely külön kerül számlázásra.

Kutya-cica

Szeretjük az állatokat! De kérjük, hogy most ne hozd magaddal, mert az erdő közelsége miatt (lövések hangja, vadak, stb.) előfordulhat, hogy nem lenne jó neki nálunk... Emellett a mi kutyusaink itt vannak, ne legyen belőle harc.

Erdőkert permakultúra

„Minden falat étel, minden faforgácsnyi fa, minden gyógynövény vagy bármi más, a saját kertünkben előállított termék talpalatnyival kevesebb, eredeti élővilágától megfosztott, emberi felhasználásra átalakított területet jelent. A saját kerttel való öngondoskodás a nagyüzemi gazdaságok és ipari erdők zsugorodását eredményezheti” – Toby Hemenway A Zöldikét erdő veszi körül. A Zöldike kertjét szeretnénk megtartani az erdő élővilágával együttműködésben. Ezért hagyjuk, hogy a vadvirágok kinyíljanak, hogy legyen a méheknek, más rovaroknak. Rovarhotelt szereltünk fel a bogaraknak, sőt, van pár gallykupac a sünöknek, gyíkoknak is. Ez azzal jár, hogy a kertben nincs tökéletes gyep. Nincs tökéletesen metszett sövény. A Zöldike kertje nem díszkert, hanem erdőkert, ahol minden növénynek megvan a szerepe. Kérjük, hogy Te is vigyázz erre a flórára és faunára!

Szállás

Az érkezés napján 15:00 órától 20:00 óráig tudjátok elfoglalni a szállást, a kijelentkezés napján pedig 10:00 óráig kell elhagynotok a Zöldikét Kérjük, hogy legyetek tekintettel az erdő lakóira, és 23:00-8:00 között tartsátok be az éjszakai csendet. Tilos bulikat, rendezvényeket tartani! Kérjük, hogy a házirendünket is mindenképpen olvassátok el!

WiFi

WiFi nincs, térerő van. Figyeljetek egymásra, a természetre, az élményre a virtuális világ helyett!

Felelősség és biztonság

A Zöldike nem rendeltetésszerű használatából, illetve a Házirend megszegéséből származó károkért anyagi felelősséggel Ti feleltek. Vagyontárgyaitokért felelősséget nem vállalunk.

Tetszik a Zöldike? Hát akkor nézd meg a programokat is!

ZÖLDIKE BIRTOK

Erdőszéli házikó - Neked, Érted, együtt a Természettel!

KÉRDÉSED VAN?

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Hívj minket!

+36 30 680 8218

Küldj nekünk e-mailt!

zoldike@zoldikebirtok.hu

Töltsd ki az űrlapot!

Azt is megkapjuk!

20% előfoglalási kedvezmény!

2023. április 15-től nyitunk. Most foglalásodra 20% kedvezményt adunk az EARLY20 kuponkóddal. Siess, mert csak február 15-ig tart előfoglalási akciónk!
02.15-ig!